Förrådsmedarbetare till vår Service sektion på Logistik Enheten i Enköping

Om tjänsten

Vi söker nu medarbetare till vår Servicesektion på Logistik Enheten i Enköping

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Genomföra redovisning av förnödenheter i FM´s redovisningssystem.
 • Inventering och registervård.
 • Arbetar med personlig utrustning för de anställda i FM samt värnpliktiga.
 • Stödjande funktion till olika förband
 • Genomför arbeten med Försvarsmaktensmateriel i förråd
 • Övriga uppgifter inom Försörjningsavdelningen. 

Utbildning
Vi ser att du lägst har en avslutad 3-årig gymnasial utbildning eller annan kompetens som vi bedömer likvärdig.

Erfarenhet
Vi vill att du har erfarenhet av förråd/lagerarbete eller inom ett serviceyrke, eller annan kompetens som vi bedömer likvärdig.

Kvalifikationskrav

 • Mycket goda datakunskaper t.ex. Excel, Word och liknande program
 • Körkort B (manuell)

 Meriterande

 • Erfarenhet av att hantera Försvarsmaktens redovisningssystem Lift/Prio (SAP)
 • Truckkort
 • Tidigare arbetat med Försvarsmaktens materiel
 • Tidigare militär bakgrund alt. genomfört värnplikt

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är handlingskraftig och har stort sinne för ordning och reda. Du besitter förmågan att ta egna initiativ och du kan ta beslut samt att du är självgående. På vår sektion är det ofta ett högt tempo och snabba beslut kan behöva tas, så du är bra på att behålla lugnet även i stressiga situationer.

Tillsammans med din arbetsgrupp ska du säkerställa att vi levererar enligt tidsplan och att vi når våra mål. Du har förmågan att förstå hur dina handlingar och dina beslut påverkar hela organisationen. Du tänker helhet och utanför boxen. Du ser grupp som en styrka och en tillgång. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
För att vara framgångsrik i denna tjänst så har du tidigare erfarenhet av förrådshållning alternativt arbete inom service branschen.
Du är bra på struktur, är lyhörd, noggrann och tror på lagandan. Som brinner för att leverera på topp, alltid vill förbättra och förenkla processer.
Vardagen kan präglas av högt arbetstempo och du tar ansvar för att tillsammans med din närmsta chef planera din arbetstid, arbetsuppgift och återhämtning. Där vi ser vikten av fysisk träning som en naturlig del i ditt liv.
Du har god datavana där du behärskad MS Office och det är meriterande om du har arbetat med SAP modul Prio och gärna även i Lift. Alternativt är du snabb på att lära dig olika stödsystem som krävs i den här rollen.
Känner du att du passar in i rollen? I så fall tycker vi att du ska skicka in din ansökan redan idag! Vi ser framemot att läsa den.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Övrigt
Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning i Enköping. Tjänsten omfattar heltid (40 tim./vecka) företrädesvis med tjänstgöring dagtid. Kvälls- och helgtjänst kan förekomma.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt §19 i Säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras.

I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands.
Arbete på annan ort kan förekomma.
Tjänsten är en civil befattning.
Tillträde efter överenskommelse. 

Upplysningar om befattningen
Sektionschef Servicesektion Hanna Jörgensen 
Stf sektionschef Patrik Lindholm
Samtliga ovan nås via växeln 0171-15 70 00

Fackliga företrädare
OFR/O,OF Enköping  Magnus Johansson
OFR/S  Clarence Arnstedt
SACO  Carl-Johan Pettersson
SEKO  Christian Hedberg 
Samtliga fackliga representanter nås via växeln 0171-15 70 00

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan senast 2023-09-30Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämplig för denna befattning.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Ledningsregementet är ett försvarsmaktsgemensamt förband. Här finns ett flertal krigsförband och enheter som utgör en nationell spetskompetens inom försvarsmakten. Genom ledning, samband, meteorologi och psykologiska operationer skapar Ledningsregementet förutsättningar för lyckad samverkan på mark-, sjö-, luft-, och informationsarenan. Ledningsregementet bedriver verksamhet inom hela skalan från utveckling, utbildning, träning till insats.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
 • Publicerad: 09 augusti 2023
 • Plats: Enköping, Uppsala län, Sverige
 • Förband: Ledningsregementet – LedR
 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • * Ingen militär utbildning krävs
 • Sista ansökningsdag:2023-09-30

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan