Medicinsk vårdadministratör till Försvarshälsan Kvarn

Om tjänsten

Som medicinsk vårdadministratör på Försvarshälsan i Kvarn utgör du en viktig del i ett framgångsrikt team, i en myndighet som är i stark tillväxt. Tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor får du ta ansvar, utvecklas och utmanas.
Allt detta hos en arbetsgivare som uppmuntrar till balans i livet och god hälsa. En arbetsuppgift är t ex att träna tre timmar per vecka på arbetstid.

Försvarshälsan Kvarn är en inbyggd företagshälsovård med Försvarsmakten som uppdragsgivare. Vi arbetar med företagshälsovård och hälso- och sjukvård. Försvarshälsan Kvarn arbetar ständigt med utveckling av processer och metoder för att vara ett kompetent och efterfrågat stöd för våra kunder, och en attraktiv arbetsplats för våra medarbetare. Då vår kundkrets är bred kan vi erbjuda ett arbete med stor variation och många möjligheter.

Skövde garnison och Garnisonsenheten
Skövde Garnison är en av Sveriges största militära garnisoner. Garnisonen består av ett flertal förband ur Försvarsmakten, alla med den huvudsakliga uppgiften att utbilda och utveckla krigsförband. Bredden av utbildningsverksamheten omfattar anfallsförband med stridsvagnar och stridsfordon, via understödjande förband som exempelvis artilleri-, lednings-, sjukvårds- och övriga logistikförband, till militära skolor med yrkesofficersutbildningar på olika nivåer samt staber för flera ledningsnivåer inom främst armén.
Inom Skövde garnison verkar Garnisonsenheten. Enheten ansvarar för att stödja med kompetenser och tjänster inom flera verksamhetsområden. De mer omfattande områdena består av driftsättning av övnings- och skjutfält från Herrljunga i söder till Älvdalen i norr, sjukvård inom ramen för företagshälsovård för anställd personal och daglig sjukvård för värnpliktiga samt bevakningstjänst och säkerhetsskyddade transporter. Enheten lämnar även stöd inom Idrott och friskvård där bl.a. ansvaret för fasta träningsanläggningar finns, olika arbetsmiljöfunktioner som miljö, brandskydd och elsäkerhet samt stöd till värnpliktiga genom värnpliktskonsulenter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Ditt arbete kommer att bestå av ett brett administrativt uppdrag. En del av ditt arbete kommer att bestå av försvarsmaktsspecifik vårdadministration. Du kommer även att sköta viss ekonomiadministration, vara delaktig i framtagande av statistik samt vara ett administrativt stöd för avdelningen. Du är även den första våra besökare möter i vår reception. Då Försvarshälsan Kvarn är en liten avdelning så har alla i personalen kringuppdrag beroende på yrkeskategori. För dig kan det vara att hämta frukt/kaffe, beställa varor, tvätta handdukar m m.

KRAV
Kvalifikationer 
* Vårdadministrativ utbildning
* Minst tre års relevant yrkeserfarenhet 
* God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift (Svenska/engelska)
* Körkort lägst B

Personliga egenskaper
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, god samarbetsförmåga, flexibilitet, samt vilja att driva och vidareutveckla verksamheten. Du tycker om att arbeta i en miljö med varierande arbetsuppgifter och skiftande intensitet. För att trivas hos oss är det viktigt att du har god samarbetsförmåga, positiv attityd och är flexibel.

MERITERANDE
* Kunskap och erfarenhet inom ekonomihantering
* Vana att arbeta i olika datasystem
* Genomomförd värnplikt och/eller tidigare erfarenhet av tjänstgöring i Försvarsmakten

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den
värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och
jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Övrigt
Anställningsform: Civil tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning
Sysselsättningsgrad: Heltid. Arbetstiden är normalt kl. 07.30 – 16.00 men obekväma
arbetstider förekommer. Resor i tjänsten förekommer för såväl arbete som egen utbildning
Arbetsort är Kvarn
Tillträdesdatum efter överenskommelse

För upplysningar om befattningen kontakta
Avdelningschef Victoria Grönlund Andersson via växeln 0500-46 50 00

Fackliga företrädare
OFR/S Britt Dahlman, SACO-F Viktor Ore och SEKO Crister Florin – samtliga nås via växeln 0500-46- 50 00

Välkommen med din ansökan senast 2024-04-19. Din ansökan ska innehålla CV samt personligt brev med referenser där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Skaraborgs regemente, P 4 har verksamhet från Älvdalen i norr till Remmene i söder. Ledningen sitter i Skövde där huvuddelen av värnpliktsutbildningen sker. Regementets uppgift är att rekrytera och utbilda värnpliktiga och personal till två pansarbataljoner, ett tungtransportkompani och ett brigadspaningskompani. P 4 ansvarar också för en brigadstab som vid kris och krig ska leda stora delar av arméns förband.

Läs gärna mer på https://www.forsvarsmakten.se/p4

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, på hemmaplan såväl som runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 21 mars 2024
  • Plats: Kvarn, Östergötlands län, Sverige
  • Förband: Skaraborgs regemente – P 4
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Ingen militär utbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2024-04-19

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan