13. Säkerhetsbataljon söker yrkesofficerare inom logistik

Om tjänsten

 

Om 13. Säkerhetsbataljon

13. Säkerhetsbataljon upptäcker, klarlägger och motverkar säkerhetshotande verksamhet som riktas mot Försvarsmaktens prioriterade skyddsvärden. Bataljonen leder en sammansatt stridsgrupp, ISR SG (Intelligence, Surveillance, Reconnaissance) med tillförda resurser och förmågor ur andra förband inom ramen för nationella säkerhetsoperationer. I vår vision ingår att vara Försvarsmaktens mest attraktiva arbetsplats. Nu söker vi yrkesofficerare till bataljonsstabens logistikfunktion S4.

Om tjänsterna

S4 leder på mandat av bataljonschefen logistik och teknisk tjänst. Sektionen stödjer bataljonen inom förmågeskapande och förmågenyttjande. Sektionen bidrar med sin expertis i beredning av ärenden och ingår i stabsarbetslag i rollen som stabsofficer eller planlagschef. Som sektionschef har du personalansvar för sektionens medarbetare, och som medarbetare på sektionen bidrar du till att säkerställa förbandets materiella tillgänglighet och tekniska lägesbild.

Kvalifikationer

 • Erfaren yrkesofficer inom logistik
 • B-körkort

Meriterande

 • Erfarenhet av personalansvar
 • Erfarenhet av arbete på bataljonsnivå
 • Militära förarbevis
 • Fordonsinstruktör
 • God vana att arbeta i system PRIO och LIFT

Dina egenskaper

Du är en självgående individ som kan ta initiativ och bibehålla fokus i en föränderlig vardag. Du har god förmåga till samarbete med andra, att arbeta strukturerat och har en stark personlig integritet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättsvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Övrigt

Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning
Arbetsort: Kungsängen
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

Frågor om tjänsterna mailas till
LG-13Sakbat-S1@mil.se

Information om rekryteringsprocessen mailas till lg-13sakbat-rekrytering@mil.se

Fackliga företrädare

Kenneth Hartikainen OFR/S

Orry Finnermark OFR/O

Johan Gillemyr SACO

Lise-Lott Larsson SEKO

Samtliga nås via: 08-584 540 00


Välkommen med din ansökan senast 2024-04-28. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

 

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Livgardet är ett av Försvarsmaktens största förband med anor från 1521. Vi utbildar morgondagens soldater, liksom militärpoliser och personal som ska genomföra internationell insats. Vi bevakar de kungliga slotten, vi har säkerhets- och markstridsförband. Vi ansvarar också för att bevara och utveckla svensk militärmusiktradition. Vårt huvudsäte är i Kungsängen utanför Stockholm, men vi finns också i Sollentuna, i centrala Stockholm, Uppsala, Göteborg och Karlskrona.

Inom Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
 • Publicerad: 27 mars 2024
 • Plats: Upplands-Bro, Stockholms län, Sverige
 • Förband: Livgardet – LG
 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • * Officersutbildning krävs
 • Sista ansökningsdag:2024-04-28

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan