Kvartermästare till FMTIS Ledningsstödsenheten (LSE)

Om tjänsten

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemsförband (FMTIS) söker en Kvartermästare till Ledningsstödsenhetens (LSE) stab, för närvarande placerad i Stockholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Kvartermästaren är underställd avdelningschefen för LSE Stab (tillika enhetens stabschef) och har det övergripande logistikansvaret på enheten.

I din befattning som kvartermästare kommer du att planera och leda materieltjänsten, leda inventering och aktivt stödja materielhandläggarna på respektive avdelning. Du kommer också i hög grad vara delaktig i att stödja avdelningschefen i arbetet med enhetens utveckling, planering och kvalitetsuppföljning. I det dagliga arbetet ingår flera kontakter med andra enheter och avdelningar inom FMTIS men även med övriga delar ur Försvarsmakten. Eftersom enheten är utspridd på tolv orter i landet är tjänsteresor en naturlig del av ditt arbete.

Krav för tjänsten

· Specialistofficer (officer) OR 7 eller civil med motsvarande kunskaper

· Erfarenhet av Försvarsmaktens materielsystem

· Erfarenhet av arbete med logistik

· God kännedom om system Lift och PRIO (SAP)

· Goda färdigheter i Microsoft Word, Excel, Powerpoint och SharePoint

· God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska

· B-körkort (för manuell personbil)

· Godkänd registerkontroll och säkerhetsprövning

Meriterande

· Erfarenhet av och kännedom om Försvarsmaktens ledningssystem

 

Personliga egenskaper

Du öppen och social. Du har en god samarbetsförmåga men kan också agera självständigt och är van vid att ta stort personligt ansvar. Du har förmåga att växla tempo, är serviceinriktad, besitter god analytisk förmåga och kan se detaljernas betydelse för helheten. Stor vikt kommer läggas vid din personliga lämplighet och att du bedöms passa i den befintliga arbetsgruppen.

 

Tillsättningsförfarande

I Försvarsmakten benämns tjänsten kvartermästare.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid som yrkesofficer eller civil och inleds med 6 månaders provanställning för dig som inte sedan tidigare är anställd inom Försvarsmakten.

Arbetsort: Stockholm

 

Upplysningar om befattningen

Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta rekryterande chef Jesper Stolpe.

För upplysningar angående anställningsvillkor kontakta HR-generalist Diana Oros, 08-788 75 00 (växel).

 

Fackliga företrädare: OFRS - Martin Sparr, martin.sparr@mil.se SEKO - Matz Felix, matz.felix@mil.se SACO - Agnetha Landquist, agneta.lindberg@mil.se OFRO - Heikki Videll, heikki.widell@mil.se

Forsvarsforbundet-F44@mil.se seko-fmtis@mil.se Saco-S-FMTIS@mil.se of-fmtis@of-fmtis.officersforbundet.se

 

 

Ansökan Välkommen med din ansökan senast 2024-05-15. Din ansökan ska innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda - dygnet runt, året om.

Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften – i Sverige och utomlands. Förbandet har över 1 800 medarbetare på mer än 30 orter runt om i landet. Läs mer på https://jobb.forsvarsmakten.se/fmtis

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen.
Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras samt att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 02 april 2024
  • Plats: Stockholm, Stockholms län, Sverige
  • Förband: Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband - FMTIS
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Militär/Civil
  • Sista ansökningsdag:2024-05-15

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan