Kvartermästare till 133.Telekrigkompaniet

Om tjänsten

Befattningen

Är du intresserad av att leda försörjnings- och materieltjänsten i en komplex och skarp verksamhet. Vill du vara med och skydda svenska skyddsvärden, inhämta underrättelser och bidra till chefers beslutsunderlag.

Kompaniet

133.telekrigkompaniets huvudsakliga uppgifter är spaning mot motståndarens radiokommunikation, genom att upptäcka, identifiera, lokalisera och kartlägga samt genomföra telestörning syftandes till att hindra eller försvåra motståndarens ledningsförmåga.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Kvartermästaren vid 133.telekrigkompaniet leder och planerar förbandets försörjnings- och materieltjänst. Försörjnings- och materieltjänsten löses under skarp operation och övning i olika fältmiljöer. I vardagen löses tjänsten från kompaniets ordinarie lokaler på regementet. Verksamheten bedrivs i fält och dess karaktär ställer höga krav på din integritet samt ditt psykiska stridsvärde. Höga krav ställs även på din flexibilitet vid lösande av uppgift eftersom kompaniet och dess plutoner ofta löser uppgifter i tillfälligt sammansatta stridsgrupper med begränsad mängd tillförda resurser. Som kvartermästare vid kompaniet deltar du även i förbandets planering av materieltjänsten utifrån krigsförbandsmålsättning och materielfördelningsorder. Det första året vid kompaniet består till stor del av utbildning på förbandstypen, men räkna med att till del lösa uppgift utifrån egen kunskapsnivå direkt från anställning.

 Kvalifikationer

 • Fullgjord specialistofficersutbildning med inriktning logistik alternativt annan motsvarande erfarenhet
 • B-körkort

Meriterande kvalifikationer

 • Kunskaper i LIFT
 • Erfarenhet av tjänst som kvartermästare på kompani
 • Kunskaper i PRIO /SAP, bland annat inom materiel och förnödenhetsförsörjning (MOF)
 • C/CE körkort

Personliga egenskaper

Du som söker tjänsten är en flexibel, självgående och utåtriktad person med ett tekniskt intresse. Du är en problemlösare som brinner för att förbandet ska kunna lösa sin uppgift i en komplex miljö. Du fungerar väl i grupp, inte minst under ansträngande förhållanden i fält. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Upplysningar om tjänsten

Maila dina frågor till ledr-ope-s1@mil.se

Fackliga representanter
OFR/O      Mikael Eriksson  
SACO-F    Ann-Marie Löfwenberg            
SEKO-F    Benny Augustsson                
OFR/S      Clarence Arnstedt

           
Samtliga nås via tfn växel: 0171-15 70 00

Övrigt
Befattningsnivå OR7.
Arbetsort Enköping.
Tillträde efter överenskommelse.
Sökande som bedöms lämpliga för tjänsten kommer att kallas till uttagningstester.

För att din ansökan skall behandlas skall följande underlag bifogas;
CV
Ansökningsbrev
Välliknande foto 
Referenser (minst 2)
Gymnasiebetyg 
Betyg/intyg från militära utbildningar och insatser
Kopia av körkort (fram- och baksida)

Ansökan senast 2024-06-16

 

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Ledningsregementet är ett försvarsmaktsgemensamt förband. Här finns ett flertal krigsförband och enheter som utgör en nationell spetskompetens inom försvarsmakten. Genom ledning, samband, meteorologi och psykologiska operationer skapar Ledningsregementet förutsättningar för lyckad samverkan på mark-, sjö-, luft-, och informationsarenan. Ledningsregementet bedriver verksamhet inom hela skalan från utveckling, utbildning, träning till insats.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
 • Publicerad: 09 april 2024
 • Plats: Enköping, Uppsala län, Sverige
 • Förband: Ledningsregementet – LedR
 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • * Officersutbildning krävs
 • Sista ansökningsdag:2024-06-16

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan