Lediga JOBB

För dig som inte jobbar i Försvarsmakten

Ett jobb i Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi har stort förtroende för våra medarbetare vilket ger dig stor möjlighet till eget ansvar. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.
Merparten av våra övningar och insatser genomförs i Sverige men vi har ofta internationellt fokus för att möta de krav som ställs.
Nedan listar vi alla lediga jobb - såväl civila som militära. 

Försvarsmakten administrerar inte spontanansökningar/intresseanmälningar, ”allmän ansökan”, utan erbjuder istället möjlighet att prenumerera på lediga jobb. Det gör du enkelt genom att klicka på knappen Prenumerera och registrera din e-postadress. För dig som tidigare registrerat en allmän ansökan för att få så kallade MatchMail hänvisar vi nu till nämnda prenumerationstjänst. 
Om du tidigare har ett användarkonto, klicka på knappen Logga in för att göra ansökan eller ändra dina personliga inställningar.

Relaterat innehåll

Befattningsnivåer

Befattningsnivåer är en hierarkisk indelning av befattningar i Försvarsmaktens organisation medan tjänstegrader är ett sätt att utmärka militär personal. De militära befattningsnivåerna är indelade i OR- och OF-nivåer.
Det finns också ett motsvarande system för oberoende befattningar, vilka kan bemannas av militära eller civila arbetstagare. Nivåerna motsvarar de militära och delas in i CR- och CF-nivåer.

Läs mer